Jiwushe garis besar warna gel pena set akun tangan siswa multi-warna pena lucu kecil segar poster marker pen wj0310

$ 10.00 $ 40.00

Shipping diwilang nalika mriksa

SKU: wj0310

Keslametan

Pembayaran

Paling murah

price

Keslametan

SSL

特色】
Stroke wewatesan emas lan perak, efek kontur dobel sing warni lan apik banget
Nib logam ngasilake tinta kanthi lancar lan ora nglumpukake tinta 
Tulisan tinta karbon ora semaput


Spesifikasi】
Stereo garis pindho pen
bahan: plastik
Spesifikasi isi ulang: 1.0mm
 

gGqUif2gxdSGFui65Mgc1Im8CEDoPfcPCF3Tundefined