Mode sederhana Nordic abstrak bunga geometris oranye biru putaran lantai tikar kamar tidur ruang tamu karpet menggantung keranjang putar kursi tikar tikar dt0222

$ 33.03 $ 52.54

Shipping diwilang nalika mriksa

SKU: dt0222

Keslametan

Pembayaran

Paling murah

price

Keslametan

SSL

特色】
Pasuryan: Kain plastik sing lembut banget, teknologi tanpa tungau, rambut cendhak, ora ana bledug, tahan noda sing apik
Desain krasa sikil sing ora luntur lan bisa dicuci

Ing ngisor: titik plastik non-slip non-slip outsole, lantai non-stick, non-yellowing

Hemming: heming strip satin kuwat lan awet

Ing njero: krasa bermutu ora cacat, sikil lan alus banget


【Pangandikan】
1. Werna dhasar lan pola titik-titik sing ora slip bakal beda-beda miturut macem-macem batch. Sisih umume dipérang dadi macem-macem warna kayata abu-abu lan putih. Pola burik nduweni titik, kembang plum lan bentuk liyane.
Nanging pola permukaan minangka pola sing dijupuk, pola bakal beda beda miturut ukurane, kita bakal nyetel miturut kaendahan pola kasebut.

2. Werna corak ujung kasebut ireng, jambon, abu-abu, coklat, lan liya-liyane, umume ireng. Yen ana warna, komunikasi karo layanan pelanggan lan cathet.
Uga ana lapisan sing ringkes, lapisan garis putih sing apik katon apik lan loma, lan ora mengaruhi efek umume. Sing butuh, tulung dicathet lapisan sing apik.

3. Amarga nyusut bahan baku tartamtu sajrone proses produksi, ditambah kabeh pemotongan lan jahitan manual, ana kesalahan ukuran tartamtu, ukuran cilik udakara 1-2cm, lan kesalahan ukuran luwih gedhe bisa uga luwih akeh. Nanging bakal nyoba ngontrol ing sawetara standar
Khusus kanggo ukuran gedhe sing disesuaikan, kesalahan udakara 3cm ing ukuran gedhe 4-5 meter yaiku kisaran standar.Yen panuku ukuran 100% akurat, ati-ati

4. Amarga layar komputer sing beda-beda, warna kasebut bakal duwe kesalahan sajrone sawetara tartamtu.



gGqUif2gxdSGFui65Mgd1A7/Ok9m2TbgBIH2

12

11

undefined

undefined



undefined

undefined

undefined

undefined