Shipping instructions

Pabrik langsung dikirim menyang Taiwan
1. Pangiriman langsung SF Express NT $ 150 (dikirim sawise mbayar), lan barang bakal teka sajrone 2-4 dina kanthi kahanan normal.
2. NT $ 120 (dikirim sawise mbayar) kanggo koleksi nganggo pesawat udara, lan barang bakal teka sajrone 2-7 dina kanthi kahanan normal.
Kargo ing ndhuwur minangka barang sing tetep kanggo pangiriman sapisan (tanpa bobot).

• Dikirim ing dina sing padha ing kahanan normal.
• Ora kalebu faktor kayata preinan, preinan nasional, bencana alam, reresik bea cukai, lsp.
• Ing wilayah sing adoh, wektu ngempalake bakal ditambah, lan pulau-pulau njaba bakal dikirim menyang kantor pos maju Taiwan.
• Kekirangan barang sementara (stok) bakal dilaporake kanthi kapisah.
• Barang kasebut dikirim langsung saka pabrikan, lan rega lan ongkos kirim barang kasebut ora kalebu pajak impor lokal.